Vervanging van lampen
Nu-Swift maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige tl-buizen met een gegarandeerde lichtopbrengst van 8.000 branduren. In de praktijk zullen deze tl-buizen bij permanent brandende armaturen na 13 à 14 maanden uitvallen. Derhalve worden de tl-buizen jaarlijks standaard bij het onderhoud vervangen. Bij niet-permanent brandende armaturen worden de tl-buizen jaarlijks op functioneren getest.

Levensduur van accu's
Accu's zijn het hart van een noodverlichtingarmatuur. De autonomie is sterk afhankelijk van kwaliteit, leeftijd, staat van het armatuur en omgevingstemperatuur. Alle fabrikanten adviseren om originele accu's tijdens het vijfde jaar preventief te vervangen om 1 uur autonomie zeker te stellen.


Noodverlichting - jaarlijks onderhoud


ONDERHOUD, CONTROLE EN ADVIES VAN NOODVERLICHTING,
SNEL EN GOED GEREGELD DOOR SPECIALISTEN. 

Bel voor onderhoud en vrijblijvend advies. Of vul het contactformulier in en wij
nemen snel contact met u op. Bij spoed zijn wij binnen 24 uur paraat!


 BEL NU (026) 376 00 49
OF
VUL HET CONTACTFORMULIER HIER IN

Jaarlijks onderhoud wettelijk vereist

Conform het Bouwbesluit 2012 én de Arbo-wet dient ieder gebouw noodverlichting aanwezig te zijn die tenminste eenmaal per jaar onderhouden en gecontroleerd wordt.

Nu-Swift neemt de zorg om aan uw wettelijk verplichting te voldoen uit handen door jaarlijks het onderhoud aan uw noodverlichting op tijd uit te voeren, conform NEN-EN 50172.

Specialisten in noodverlichting

Onze 12 noodverlichting monteurs zijn niet alleen electro-technisch geschoold, maar ook gedegen opgeleid in noodverlichting. Zij onderhouden en controleren alle merken noodverlichting, zowel centraal als decentraal.

Ook kunnen zij u volledig adviseren over de juiste projectering van noodverlichting. Een gerust gevoel. De service auto's zijn volledig uitgerust om in één bezoek alles in orde te maken.

Vertrouwd, deskundig en snel!

Voorkom onnodige schade

Tijdens het jaarlijkse onderhoud wordt de functionaliteit van het armatuur en de vluchtroute en bewegwijzering gecontroleerd. Van permanent brandende armaturen worden de lampen (levensduur ongeveer 14 maanden) standaard vervangen. Accu's worden gecontroleerd en in het 5e jaar vervangen om één uur autonomie te waarborgen. Tenslotte worden de armaturen gereinigd en verzegeld.

Door tijdig lampen en accu's te vervangen, voorkomt u onnodige schade en extra kosten aan printplaten en armaturen. 

 

Afdrukken Doorsturen