Nu-Swift brandblussers zorgen voor maximale veiligheid door snelle inzetbaarheid in combinatie met de grootste bluskracht en lange spuitduur.


Brandblussers

Een brandblusser is toch een brandblusser? Niets is minder waar: er zijn enorme verschillen in de effectiviteit (blusvermogen) en toepasbaarheid van brandblussers op de markt. Nu-Swift streeft naar het beste en levert enkel kwalitatief hoogstaande brandblussers.

We leveren een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande brandblussers waarvan u zeker weet dat u er de gehele levensduur van 20 jaar mee vooruit kunt.

In 2013 hebben wij door innovatie de prestaties van onze blussers opnieuw kunnen verbeteren. Onze Premier topmodellen poeder en schuim zijn nu leverbaar met 55A- en 233B-rating. Technologisch gezien lopen we hiermee voor op al onze concurrenten.

De effectiviteit van onze brandblussers is het resultaat van de juiste mix van:

  1. Gebruiksgemak (pistoolbediening, ergonomie, 1/2/3 bediening).
  2. Samenstelling van de blusstof.
  3. Worplengte (hoe ver kan men van het vuur af blussen, in veel gevallen tot 6 meter bij onze brandblussers).

Voor iedere toepassing de juiste Nu-Swift brandblusser

Voor alle toepassingen hebben wij de juiste types brandblussers (schuim, poeder of koolzuursneeuw) in verschillende uitvoeringen. Ook leveren wij brandblussers die speciaal geschikt zijn voor het blussen van vetbranden. De advisering van de juiste brandblussers voor de juiste toepassing is specialistenwerk waarmee onze onderhoudsmonteurs en verkoopadviseurs u graag assisteren.  Onze Premier en EcoSafe schuimblussers hebben tevens het Milieukeur.

Verrijdbare blussers

Verrijdbare blussers zijn geschikt voor brandbestrijding in grote objecten en ruimten waar meer blusstof gevraagd is, zoals opslagloodsen, garagebedrijven, magazijnen of petro-chemische industrie. Nu-Swift, specialist op het gebied van brandveiligheid, levert deze verrijdbare brandblussers.

De Nu-Swift verrijdbare bluswagens zijn verkrijgbaar in schuim en poeder uitvoering met een inhoud van 25 of 50 liter/kg. De brandblusser (verrijdbaar) is voorzien van een Co2 buitenpatroon met draaiafsluiter en heeft een tweewielig onderstel met rubber banden.  Nu-Swift verrijdbare brandblussers met poeder zijn uitermate geschikt voor (opslag) buitenterreinen.

=> Assortiment brandblussers

Afdrukken Doorsturen