Wat vinden cursisten van e-learning?

Duidelijk uitgelegd en goed aangevuld met animaties.

Ik zag er erg tegen op, maar het was eigenlijk heel plezierig om te doen.

Goed dat na elk onderdeel een toets volgt om verder te kunnen gaan.

Het is goed dat wanneer je een fout antwoord geeft, er weer nieuwe vragen worden gesteld.

Dit is een prettige manier van examen doen en je kunt zelf kiezen wanneer je het doet. 
BHV cursussen

Onze BHV-cursussen zijn gebaseerd op de “e-learning” methode (elektronisch leren). U kunt de vereiste theorie in eigen omgeving en in eigen tijd via internet doorlopen en afronden. Geen dagdelen meer in een saai lokaal, gewoon in eigen tempo de theorie tot u nemen wanneer het u en/of uw medewerkers uitkomt. In de praktijklessen werken we, conform Arbowet, met realistische scenario’s zodat u met echte praktijksituaties traint. Hierbij combineren we de eerste levensreddende handelingen met brandbestrijding en ontruiming.

U krijgt als cursist van ons enkele weken voor aanvang van het praktijkgedeelte, een persoonlijke inlogcode voor onze BHV-website waar u de theorie kan bestuderen en u de toetsen aflegt.  Daarna brengt u de theorie een dag (basis) of halve dag (herhaling) in praktijk.

Wij verzorgen basis- en herhalingstrainingen door heel Nederland, zowel voor individuele deelnemers als ook in-company. Vraag het inschrijfformulier met data BHV open inschrijvingen aan via info@nu-swift.nl.

Basistraining (1 dag praktijk)

BHV cursus blussen

Om BHV-er te worden volgt men eerst de BHV-basistraining. We behandelen de volgende onderwerpen: eerste hulp, brandpreventie, reanimatie, alarmeren en samenwerken met brandweer en ambulancepersoneel, beheersen noodsituaties en opstellen ontruimingsplan. Door middel van praktijksituaties brengen onze trainers de stof duidelijk aan u over.

 

Herhalingstraining (1/2 dag praktijk)

BHV cursus ontruiming

Om adequaat opgeleid te blijven en de laatste ontwikkelingen in de praktijk te kunnen toepassen dienen bedrijfshulpverleners per jaar voldoende tijd te besteden aan scholing en oefening. Het volgen van onze herhalingstraining is uitermate geschikt om uw kennis op te frissen.  

 

 

5 redenen om onze BHV trainingen te volgen

  1. De scenario’s zorgen voor actievere, en vooral meer praktijkgerichte oefeningen.
  2. De theorie is beter op te nemen door de zelfstudie.
  3. In de praktijk werken we met meerdere trainers tegelijk op een groep die de disciplines brand, ELH en noodevacuatie met elkaar vervlechten. Hierdoor is een realistisch totaal scenario te simuleren.
  4. De herhalingscursus is altijd inclusief Lotus slachtoffer.
  5. De e-learning trainingsmethode leidt tot aanmerkelijke kostenbesparing, doordat cursisten slechts 1 dag BHV basis of 0,5 dag BHV herhaling volgen.

Afdrukken Doorsturen